Get Adobe Flash player

In het kader van een aankoop uit 2012 waarbij 2 labelprinters werden aangekocht om elektrische bekabeling te voorzien van labels, had vandaag de opleiding plaats over de werking van deze toestellen. Een specialist van de firma Phoenix Contact kwam speciaal naar Provil om onze vakleerkrachten en de leerlingen van 6ET van een leerrijke opleiding te voorzien.

 

Uitgebreide en de laatst nieuwe documentatie werd aan iedereen bezorgd. Interactief werd iedereen meegenomen in de materie. De reactie van de opleider op het einde van de sessie was veelzeggend. “Amai, die mannen weten meer als ik gedacht had”, gaf aan dat onze leerlingen zeer gemotiveerd en geïnteresseerd aan de opleiding hadden deelgenomen. Ook de reactie langs onze kant was super. “Zeer leerrijk en toepasbaar in onze geïntegreerde proeven”, klonk het. Dat de voormiddagpauze opgeofferd werd, namen leerlingen en leerkrachten er dan ook graag bij.

 

Graag danken we via deze weg uitdrukkelijk de lesgever, Mr Serneels van Phoenix Contact om onze leerkrachten en leerlingen en dit in onze eigen organisatie zo boeiend in te wijden in deze nieuwe technologie.

 

Bekijk ook het fotoalbum: